Νέες παρεμβάσεις αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο και σε σχολικές μονάδες σε νησιά, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με αποφάσεις που υπογράφει ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά σε νέες παρεμβάσεις αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε νησιά, με σκοπό αυτό να γίνει ασφαλέστερο για τους χρήστες,  καθώς και σε έργα αποκατάστασης κακοτεχνιών σε σχολικές μονάδες.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα έργα «Αντικατάσταση κατεστραμμένων χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας επί της Επαρχιακής Οδού Γενναδίου – Απολακκιάς», προϋπολογισμού 9.900,00 ευρώ και «Αποκατάσταση κακοτεχνιών στο 2ο Γυμνάσιο Κω» προϋπολογισμού 12.500, 00 ευρώ. 

Παράλληλα, διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης «Έργων καθαρισμού τάφρων και τεχνικών στο οδικό δίκτυο της ν. Άνδρου», προκηρύσσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 59.853,47 ευρώ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η παρέμβαση αφορά σε εργασίες άρσης της επικινδυνότητας του επαρχιακού οδικού δικτύου της Άνδρου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!