Νεκτάριος Σαντορινιός: «Οι κατανομές του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 θα γίνουν σε δημοκρατικό πλαίσιο με τη συμμετοχή των Περιφερειών»

Θέμα: «Οι κατανομές του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 θα γίνουν σε δημοκρατικό πλαίσιο με τη συμμετοχή των Περιφερειών» 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση του τομέα Αγροτικής Πολιτικής του κόμματος, έθεσε το θέμα της κατανομής των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Γενικό Γραμματέα Αγροτικός Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών  Πόρων κ. Χαράλαμπο Κασσίμη. Ο κύριος Κασσίμης ενημέρωσε ότι οι κατανομές του ΠΑΑ 2014-2020 δεν έχουν οριστικοποιηθεί και ότι διαμορφώνονται σε συνεργασία με τις Περιφέρειες της χώρας.

Ειδικότερα ενημέρωσε, ότι τα κριτήρια κατανομής διαμορφώθηκαν μετά από συζήτηση με τις Περιφέρειες και ότι η πρόταση κατανομής έχει σταλεί για παρατηρήσεις, τις οποίες και αναμένει το Υπουργείο.

Μετά από την ολοκλήρωση της φάσης αυτής θα γίνει και πάλι διάλογος με τις Περιφέρειες προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι κατανομές.

Είναι προφανές ότι η διαδικασία που επιλέγει το Υπουργείο για την κατανομή των πόρων του ΠΑΑ 2014-2020 είναι η πλέον δημοκρατική και απέχει πολύ από πρακτικές προηγούμενων κυβερνήσεων.

Καλό θα ήταν ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης να αποστείλει τις παρατηρήσεις του στο Υπουργείο και να συμμετέχει διεκδικητικά στο διάλογο που θα ακολουθήσει, από το να μιλά για κατάφωρη αδικία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία κατανομής! 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!