Αντιπροσωπεία της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Μεσογείου

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες της 10ης Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Μεσογείου (PAM), στην οποία μετέχουν τα κοινοβούλια 25 χωρών της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης διεξήχθησαν στα Τίρανα της Αλβανίας, στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2016, με τη συμμετοχή της ελληνικής αντιπροσωπείας, η οποία αποτελείται από τους βουλευτές κ. Ελένη Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ) ως επικεφαλής, κ. Αντώνη Μπαλωμενάκη (ΣΥΡΙΖΑ) και κ. Κατερίνα Παπακώστα (Ν.Δ.).

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η μετανάστευση και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην περιοχή της Μεσογείου, ο διαπολιτισμικός διάλογος, καθώς επίσης οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Στο περιθώριο των εργασιών της Συνέλευσης, η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.Αναστάσιο, καθώς και με εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τη σύνοδο παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, στον οποίο -μετά από πρόταση της ελληνικής αντιπροσωπείας-  η Συνέλευση απένειμε  τιμητικό βραβείο, για την προσφορά των κατοίκων του νησιού στα θύματα της προσφυγικής κρίσης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!