Θεοδωράκης: Κυβέρνηση από τις δυνάμεις που ψήφισαν το μνημόνιο - H χώρα δεν έχει άλλο χρόνο

Κυβέρνηση από τις δυνάμεις που ψήφισαν το μνημόνιο του κ. Τσίπρα προτείνει ως λύση για τη χώρα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Την πρόταση του για την διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη μέρα έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εφημερίδα «Real News» λέγοντας: «Η χώρα κατρακυλάει εκτός Σέγκεν, εκτός ευρώ, εκτός Ευρώπης. Πρέπει να διακόψουμε αυτή την καταστροφική πορεία. Προτείναμε και προτείνουμε μια κυβέρνηση από τις δυνάμεις που ψήφισαν το μνημόνιο του κ.Τσίπρα. Δέκα στόχοι – δέκα υπουργοί – δέκα μήνες. Δε θα γίνει γιατί η λύση του διαλόγου και της συναίνεσης δεν είναι στην ατζέντα των κομμάτων εξουσίας. Όλοι νομίζουν πως έχουν τη λύση στο τσεπάκι τους, μέχρι να αποδειχθεί πως το τσεπάκι του είναι τρύπιο», ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Η χώρα δεν έχει άλλο χρόνο. Το οξυγόνο τελειώνει στην κοινωνία και αύριο μπορεί να είναι αργά».

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα αλλά και τον κ. Μητσοτάκη είπε: «Ο κ. Τσίπρας απογοητεύει κάθε μέρα όλο και περισσότερους ψηφοφόρους. Η διακυβέρνησή του είναι μια συντηρητική διακυβέρνηση που το μόνο που την ενδιαφέρει πια είναι η διαιώνισή της. Αλλά και ο κ. Μητσοτάκης έχει πολύ ανήφορο μπροστά του. Οι τοποθετήσεις της ΝΔ για το Ασφαλιστικό, για το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, για τους πρόσφυγες έχουν οσμή παλαιού συντηρητικού κόμματος. Και είναι λογικό: η ΝΔ είναι ένα κλασικό κόμμα εξουσίας, είναι με όλους αλλά και για κανέναν».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, αναφερόμενος στο καθεστώς που προσπαθεί να «χτίσει» ο ΣΥΡΙΖΑ στο τηλεοπτικό τοπίο είπε: «Μιλάγαμε επί ώρες στην Βουλή για τα πόσα κανάλια έχει η Βουλγαρία και η Ιταλία, λες και είμαστε ΤΕΙ ηλεκτρονικών και δε μιλήσαμε πώς η τηλεόραση θα απομακρυνθεί από τους πειρασμούς της διαφθοράς και την εξάρτησή της από τις εξουσίες», ενώ στην συνέχεια ανέφερε: «Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις; Προσπάθησαν να ελέγξουν αυτή την εκκρεμότητα υπέρ τους. Το ίδιο που κάνει και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς λέμε: δυνατό ΕΣΡ, όπως παντού στην Ευρώπη – να κόψουμε το πολιτικό χρήμα και τα εύκολα δάνεια στα κανάλια και να αφήσουμε τον ανταγωνισμό να λειτουργήσει».

Σε ερώτηση για τις προτάσεις συνεργασίας που έχουν ακουστεί από ορισμένους βουλευτές του Ποταμιού, είπε: «Μα προφανώς υπάρχουν στελέχη και βουλευτές που λένε να μιλήσουμε και να συνεργασθούμε με άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Αλλά κανείς δε μίλησε για σύμπραξη. Και στη ΝΔ κάποιοι λένε “συμμαχίες δεξιά” και κάποιοι άλλοι “συμμαχίες στο κέντρο”. Τα ίδια και στο ΠΑΣΟΚ», ενώ έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Μη φοβάστε, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού είναι απολύτως συμπαγής. Ο ενιαίος λόγος μας σε όλες τις μεγάλες μάχες στη Βουλή, το αποδεικνύει».

Τέλος, σε ότι αφορά το συνέδριο του Ποταμιού, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26-27-28 Φεβρουαρίου, ανέφερε: «Η έκπληξη στο συνέδριο μας θα είναι οι εκατοντάδες νέοι ανάμεσα στους χίλιους πεντακόσιους συνέδρους. Αυτή είναι η έγνοια μας και αυτή είναι η δύναμη μας».Πηγή:  http://www.iefimerida.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!