Ηλίας Καματερός: Δικαιωμένος για την στήριξη στην κυβέρνηση

Δικαιωμένος και περήφανος δήλωσε ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός, μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» γνωστό και ως παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι να στηρίξει την κυβέρνηση στη δύσκολη συμφωνία με τους δανειστές και για την υποψηφιότητά του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα τόνισε ότι είναι περήφανος για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, που παρέλαβε διαλυμένο κράτος και προσπαθεί καθημερινά με σειρά μέτρων να ανακουφίσει τους πολίτες.

Ο Ηλίας Καματερός αναφέρθηκε στη σημασία του νομοσχεδίου για την ελληνική κοινωνία, που καθιερώνει πλήρη δωρεάν νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστους πολίτες λόγω της κρίσης αλλά και πρόσβαση των προσφύγων σε ιατροφαρμακευτική βοήθεια.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα στις ρυθμίσεις για τα νησιά και στην πρόβλεψη για στελέχωση των απομακρυσμένων και παραμεθόριων αγροτικών ιατρείων, κέντρων υγείας και νοσοκομείων, για τα κίνητρα προσέλκυσης ιατρών και την πρόσληψη προσωπικού με την προκήρυξη νέων θέσεων, αλλά και για τη δυνατότητα που δίνεται στην Αυτοδιοίκηση να συμβάλλει εφόσον θέλει και μπορεί.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το νοσοκομείο της Κω έχει ξανά παιδίατρο μετά από 7 χρόνια και αναρωτήθηκε γιατί δεν ψηφίζουν π.χ. τα κίνητρα για την προσέλκυση γιατρών ενώ σχολίασε την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο λέγοντας «…καταψηφίστε το αγαπητοί συνάδελφοι, δικαίωμά σας. Δείχνει έτσι ο καθένας ότι πρεσβεύει».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!