Προγραμματισμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα για την καλύτερη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος

Προγραμματισμένη  σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 22/2/2016, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του δημάρχου κου Ιω. Γαλουζή, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημοτικού μεγάρου, με θέμα τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων και την καλύτερη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος στο νησί μας. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης κος Παϊσιος, ο Λιμενάρχης Καλύμνου, ο επικεφαλής της  Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην περιοχή μας, μέλη της τοπικής Ομάδας Στήριξης Προσφύγων, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν ζητήματα όπως η σημαντική προσφορά της τοπικής ομάδας εθελοντών, οι τρόποι και τα μέσα διάσωσης των προσφύγων, η καθαριότητα των χώρων φιλοξενίας, η αναγκαιότητα περαιτέρω βελτίωσης των υποδομών καθώς και η φύλαξη των χώρων αυτών.

Τέλος αποφασίστηκε, ότι η συνάντηση συντονισμού και οργάνωσης ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς θα γίνεται πλέον σε  μηνιαία βάση, ώστε να αντιμετωπίζονται τα τρέχοντα ζητήματα.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!