Τσακαλώτος: Το ΔΝΤ μας πιέζει για μέτρα πέρα από τη συμφωνία -Δεν έχει νόημα

Βολές κατά του ΔΝΤ εξαπέλυσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατηγορώντας το Ταμείο ότι πιέζει την κυβέρνηση για μέτρα πέρα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί το καλοκαίρι.

«Το ΔΝΤ μας πιέζει πολύ, με τρόπο που δεν έχει νόημα οικονομικά», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών. Απαντώντας σε ερώτημα για τις συντάξεις, στην εκδήλωση «BBC World Questions: Europe and Greece» στο Μέγαρο Μουσικής, ο κ. Τσακαλώτος τόνισε ότι δεν μπορούν να κοπούν άλλο και κατηγόρησε το Ταμείο ότι δεν είναι κοινωνικά ευαίσθητο.

Ακόμη, τόνισε ότι το ΔΝΤ πιέζει την ελληνική κυβέρνηση για «περισσότερα μέτρα σε σχέση με τα συμφωνηθέντα το καλοκαίρι». Ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε και στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, χαρακτηρίζοντάς το ως ζήτημα επιβίωσης για την κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών για τη λίστα Μπόργιανς, σημειώνοντας ότι το 2012 η κυβέρνηση έκανε τα «στραβά μάτια».

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!