ΣΥΡΙΖΑ: «Κανείς αδύναμος πολίτης δεν πρόκειται να μείνει στο δρόμο ούτε να χρεωθεί για την υγεία του με την κυβέρνηση της Αριστεράς»

Κανείς αδύναμος πολίτης δεν πρόκειται να μείνει στο δρόμο ούτε να χρεωθεί για την υγεία του με την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Όλοι οι ανασφάλιστοι έχουν πλέον πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη, μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η κυβέρνηση πιστή στις προεκλογικές της διακηρύξεις με νόμο που ψηφίστηκε στις 20 Φεβρουαρίου υλοποιεί τη δέσμευσή της για παροχή πλήρους νοσηλευτικής, διαγνωστικής και φαρμακευτικής κάλυψης για όλους. Με τον νόμο αυτό αποκτούν πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστοι πολίτες.

 Ως Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κω ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι τώρα πια έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας.

Κάθε πολίτης, ασφαλισμένος ή ανασφάλιστος, θα μπορεί μόνο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ, χωρίς δικαιολογητικά, χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, φραγμούς και έγκριση από επιτροπές να απευθυνθεί σε οποιαδήποτε δομή του δημόσιου συστήματος υγείας.

Ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται τα διοικητικά και ηλεκτρονικά συστήματα του ΕΟΠΥΥ, της ΗΔΙΚΑ,  των ΚΕΠ και των Υπηρεσιών Πρόνοιας για την εφαρμογή του νέου συστήματος.

Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!