ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΜΚΟ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Από κλιμάκιο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ολοκληρώθηκε στο νησί της Κω, η πρώτη φάση του ελέγχου και καταγραφής των ΜΚΟ, καθώς και των επαγγελματιών υγείας οι οποίοι απασχολούνται σε ΜΚΟ, που παρέχουν υπηρεσίες υγείας στις πύλες εισόδου των προσφύγων.

Οι έλεγχοι, που σκοπό έχουν την εφαρμογή κανόνων ελέγχου  και πιστοποίησης, σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται από το Υπουργείο Υγείας, διενεργούνται από κλιμάκιο αποτελούμενο από τους:

Καραμαρίτη Νικόλαο, εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Δημόσιας Υγείας, Κόττορο Ευάγγελο, Δήμαρχο Αγαθονησίου, Χαλκιδιό  Γεώργιο, Έπαρχο Κω,  Φρατζάκη Μαρία, πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Κω,  Βαλατσού Μαρία, προϊσταμένη Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Δωδεκανήσου Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και  Νταλαρή Βασιλική, προϊσταµένη του Τµήµατος Υπηρεσιών & Επαγγελµάτων  Υγείας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί την Λέρο και την Κάλυμνο, για τον έλεγχο των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα δύο νησιά. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!