Πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης αλιέων του Νομού Δωδεκανήσου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2016, η ενημερωτική συνάντηση των αλιέων του Νομού Δωδεκανήσου, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω της έκτακτης μετάβασής του με τον Περιφερειάρχη στο Καστελλόριζο για το προσφυγικό.

Ανάλογη δράση έγινε τον Νοέμβριο του 2015 στη Σύρο με την συνάντηση αλιέων Κυκλάδων. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλιείς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ο καθορισμός κοινής γραμμής πλεύσης για την ανάπτυξη της αλιείας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα του κλάδου των αλιέων και ορίστηκε συντονιστική Επιτροπή, προκειμένου από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη να διεκδικήσουν την επίλυσή τους.

Ανακοινώθηκε η πρόθεση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να χρηματοδοτήσει την κατασκευή σύγχρονης ιχθυαγοράς στη Ρόδο, μετά τη χωροθέτησή της από τον Δήμο Ρόδου.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι στο επόμενο διάστημα θα προγραμματιστεί ανάλογη συνάντηση με θέμα τις υδατοκαλλιέργειες.

Η συνέχεια της προσπάθειας είναι η συνάντηση των συντονιστικών Επιτροπών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

           

       

Ο

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!