Δήλωση Δ. Κρεμαστινού για τη συζήτηση επίκαιρης με Π. Καμμένο για πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Στην Ολομέλεια της Βουλής ήρθε προς συζήτηση η Επίκαιρη Ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού για την πρόσφατη μη προσγείωση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στη Ρόδο, στην πορεία του προς το Ιράν.

Εξερχόμενος από την Ολομέλεια και απαντώντας σε ερωτήσεις κοινοβουλευτικών συντακτών και του Ρ/Σ ΒήμαFΜ, ο Δημήτρης Κρεμαστινός δήλωσε:

«Ο κ. Καμμένος αντί να απαντήσει στην ερώτησή μου για το θέμα της μη προσγείωσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στη Ρόδο, εξετράπη σε ύβρεις. Το αεροσκάφος άλλαξε σχέδιο πτήσης και αφού προσγειώθηκε για καύσιμα στο Κάιρο της Αιγύπτου, εν συνεχεία, μέσω Σαουδικής Αραβίας έφτασε στην Περσία. Τα ερωτήματα ήταν πολύ απλά: γιατί άλλαξε το σχέδιο πτήσης; Γιατί δεν ανεφοδιάστηκε στη Ρόδο και να συνεχίσει την πορεία του από εκεί για την Περσία; Τα καύσιμα για πτήση από Ρόδο προς Περσία είναι υπεραρκετά. Η χιλιομετρική απόσταση Αθήνα – Ρόδο – Περσία είναι μικρότερη από την απόσταση Αθήνα – Κάιρο – Περσία που τελικά διένυσε. Αυτό ήταν το νόημα της ερώτησης. Το γεγονός ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αντί να απαντήσει, κατέφυγε σε ύβρεις εναντίον των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, του Κ. Σημίτη, του Θ. Πάγκαλου και μίλησε για τα Ίμια, τον Οτσαλάν, για πατριωτισμούς και άλλα θέματα ασύνδετα με την ερώτηση καταδεικνύει την αμηχανία του επί του θέματος και επ’ αυτού καλείται να τον κρίνει ο οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος πολίτης. Και, φυσικά, απαντώ με αυτόν τον τρόπο γιατί δεν θέλω να παρακολουθήσω τη λογική του.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!