Συνάντηση Δ. Γάκη και Γ. Χατζημάρκου με τον Πρόεδρο της Βουλής, με το προσφυγικό στο επίκεντρο

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Γάκης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή και το θέμα που κυριάρχησε στην διάρκεια της συζήτησης ήταν αυτό των αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών σε νησιά του Νοτίου Αιγαίου, μετά και τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, οι οποίες συνθέτουν ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και δύσκολο πλαίσιο διαχείρισης του προβλήματος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής επικρότησε την συμβολή και τον ρόλο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και έδωσε τα εύσημά του στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την συνολική στάση και τις πρωτοβουλίες του, που στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή διαχείριση με όρους ανθρωπισμού, αυτού καθαυτού του ζητήματος, καθώς και της θωράκισης των μικρών νησιωτικών κοινωνιών από τις επιπτώσεις του συνεχιζόμενου και δυσανάλογα μεγάλου προσφυγικού και μεταναστευτικού ρεύματος. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!