Συνάντηση εργασίας του Χαράλαμπου Κόκκινου με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Καπάκη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας στις 22/2/’16 με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Καπάκη στην Αθήνα. 

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν τα θέματα πολιτικής προστασίας της περιοχής μας, επισημάνθηκαν οι ιδιαιτερότητες λόγω της νησιωτικότητας, αφού απαιτούνται οργανωμένες και μεθοδικές δράσεις στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν στο κάθε νησί μας, αλλά και στο σύνολό τους.

Ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, τις ενέργειες του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου για τη χρονική διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, το σχεδιασμό για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και ακραίων καιρικών συνθηκών. Ενημέρωσε για τη «γήρανση» των οχημάτων και των μηχανημάτων των υπηρεσιών της Π.Ν.Αι. και την υποχρέωση από την Πολιτεία αυτά να ανανεωθούν, υποδεικνύοντας ως χρηματοδοτικό φορέα για τα ανωτέρω, το νέο Ε.Σ.Π.Α. 2014 - 2020. Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των πολιτών και για τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από την πλευρά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς αυτή την κατεύθυνση. Ζήτησε ενίσχυση της περιοχής μας με έμψυχο δυναμικό και τη διαρκή συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας αναγνώρισε και συμφώνησε ότι η νησιωτικότητα πρέπει να προταχθεί και να στηριχθεί από την Πολιτεία, δήλωσε ανοιχτός σε θέματα συνεργασίας με τους φορείς Αυτοδιοίκησης και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει αποστολή υλικού από τη Γενική Γραμματεία προς αξιοποίηση από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!