Νεκτάριος Σαντορινιός: : «Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ιορδανίας»

Με τον Πρέσβη της Ιορδανίας στην Ελλάδα, κ. Fawwaz Qasim Al-Eitan, συναντήθηκε την Τετάρτη (24/2) ο Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ιορδανίας της Βουλής, Νεκτάριος Σαντορινιός, και τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα, επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν, παραδοσιακά, οι δυο χώρες. 

Τα θέματα που απασχόλησαν τις δυο πλευρές ήταν γενικού ενδιαφέροντος με  επίκεντρο την υπογράμμιση της μακρόχρονης φιλίας των δυο χωρών, την ιστορία της Ιορδανίας και τις διμερείς συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί. Στη συνάντηση τονίστηκε ακόμη ότι, σε διεθνές επίπεδο η Ελλάδα στηρίζει τα αιτήματα της Ιορδανίας για διευκόλυνση των διαδικασιών έκδοσης βίζας και η ίδια η Ιορδανία έχει έμπρακτο τουριστικό ενδιαφέρον για τη χώρα μας.

Αξίζει να σημειώσουμε δε, ότι φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια αδιάλειπτων και πολύ καλών διπλωματικών σχέσεων της Ιορδανίας με τη χώρα μας. Με αυτή την αφορμή πρόκειται να λάβει χώρα, την ερχόμενη εβδομάδα, επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Κάτω Βουλής της Ιορδανίας, κ. Atef Tarawneh.

Ο κ. Atef Tarawneh πρόκειται να έχει ξεχωριστή συνάντηση με τα μέλη της Ομάδας Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου για ανταλλαγή απόψεων και ενίσχυση των διακρατικών επαφών.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!