ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Η κυβέρνηση εγκλωβίζει πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες στα νησιά-Η πιο βαριά απώλεια θα είναι ο τουρισμός μας».

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ κ. Μάνος Κόνσολας, αναφερόμενος στο σχέδιο της κυβέρνησης να εγκλωβίσει πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες στα νησιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ χρησιμοποιώντας ως λεκτικό σχήμα την «επιβράδυνση μεταφοράς μεταναστών από τα νησιά», ουσιαστικά προχωρά σε αυτό που είχαμε προβλέψει από την πρώτη στιγμή: εγκλωβίζει πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες στα νησιά του Αιγαίου.

Τώρα όλοι πλέον καταλαβαίνουν τι σημαίνει hot spot στα νησιά. Ιδιαίτερα σε νησιά που αποτελούν κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, όπως η Κως.

Ο τουρισμός θα αποτελέσει όχι παράπλευρη αλλά την πιο βαριά απώλεια.

Οι κρατήσεις στα νησιά του Β. Αιγαίου έχουν ήδη καταρρεύσει ενώ στην Κω οι κρατήσεις δείχνουν μια άνευ προηγουμένου πτώση.

Οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι το μέτρο θα είναι προσωρινό δεν πείθουν κανένα. Με συνοριακούς ελέγχους και απροθυμία των άλλων ευρωπαϊκών χωρών να δεχθούν αναλογική κατανομή προσφύγων, όλοι αντιλαμβάνονται τι θα συμβεί.

Παράλληλα στην Ελλάδα , η μεγάλη πλειοψηφία των εισερχομένων δεν είναι πρόσφυγες αλλά παράνομοι μετανάστες ακόμα και από τις χώρες της Β. Αφρικής.

Αυτοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν; Αυτούς δεν τους δέχονται πίσω οι χώρες τους;

Για όλους αυτούς, τι θα κάνει η κυβέρνηση που μέχρι πρότινος αρνούνταν το διαχωρισμό προσφύγων και παράνομων μεταναστών και a priori τους θεωρούσε όλους πρόσφυγες;

Η κυβέρνηση δεν μπορεί, αποδεδειγμένα, να διαχειριστεί το μεταναστευτικό.

Δεν λειτουργεί ως κυβέρνηση αλλά ως ακτιβιστική οργάνωση.

Οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα είναι τα νησιά μας και ο τουρισμός».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!