Συνεδρίασε το τμήμα Τουρισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου

Με θέμα  την έναρξη της τουριστικής περιόδου 2016 στο νησί της Ρόδου και τα υπόλοιπα νησιά, συνεδρίασε το τμήμα Τουρισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου με κύριο θέμα τον προγραμματισμό επαφών και δράσεων το προσεχές διάστημα. Μετά την αρχική εισήγηση αναπτύχθηκαν από τα μέλη της ομάδας εργασίας προτάσεις για τις πρωτοβουλίες του τμήματος Τουρισμού.

Πάρθηκε ομόφωνη απόφαση, έχοντας στόχο την αναζήτηση λύσεων με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, να ακολουθήσει μια σειρά επαφών με το σύνολο των εμπλεκόμενων φορέων του τουρισμού της περιοχής μας.

Οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε όποιον πολίτη επιθυμεί να συνεισφέρει στο γόνιμο κοινωνικό διάλογο για την προσπάθεια αντιμετώπισης των ζητημάτων του κλάδου.

Υπεύθυνος λειτουργίας της ομάδας εργασίας Τουρισμού από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου έχει οριστεί το μέλος της ΝΕ Νίκος Ξυλουράς. Για περισσότερες πληροφορίες όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφτεί τα γραφεία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου (Εθνικής Αντιστάσης & Λάρνακας 5, 1ος όροφος) ή να καλέσει τηλεφωνικά στο 2241078038. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!