ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ "ΘΑΨΙΜΟ" ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Εκτός από το προσφυγικό και τις νατοϊκές περιπολίες στο Αιγαίο, το ζήτημα της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου έστω και εν είδει ερώτησης από τον 23χρονο άνεργο Χρήστο Τζορμπατζίδη τέθηκε στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στο Star. Αν και νεαρής ηλικίας, ο κ. Τζορμπατζίδης επέδειξε ενδιαφέρον για ένα σοβαρό εγχείρημα του Έλληνα εφευρέτη που φιλοδοξεί να λύσει το ενεργειακό.
Έχοντας παρακολουθήσει τις εκπομπές «Κίτρινος Τύπος» που έφεραν στο φως την ελληνική συσκευή που παράγει ρεύμα από υδρογόνο, ο 23χρονος επέμενε να πληροφορηθεί για την εξέλιξη της συνεργασίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τον Έλληνα εφευρέτη.
 
«Η πατέντα έχει πολιτική και στρατιωτική χρήση. Δεν έχει θαφτεί. Όταν αναλαμβάνει κάτι το υπουργείο Άμυνας έχει και έναν λόγο εθνικό και απόρρητο. Είναι μια τεράστια έρευνα, μία εξαιρετική έρευνα για την οποία θα κάνουμε τα πάντα. Ο κ. Ζωγράφος είναι υπό τη δική μας προστασία» είπε ο υπουργός Άμυνας.
 
Ο νεαρός δυσανασχέτησε, ζητώντας περισσότερες απαντήσεις, με τον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου να παραδίδει… το μικρόφωνο στον επόμενο πολίτη.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!