Βίντεο: Όταν ο Καμμένος έλεγε ότι ένα hotspot στην Κω θα είναι το τέλος του νησιού

Δείτε απόσπασμα από παλαιότερη ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο δημοτικό συμβούλιο της Κω

«Εμείς θα φροντίσουμε τώρα αυτοί που έρχονται να καταγράφονται κανονικά» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε την Δευτέρα στο Star σε μια προσπάθεια να αιτιολογήσει την λειτουργία των hotspot που έστω και καθυστερημένα, σε σχέση με τους χρόνους που είχε υποσχεθεί η ελληνική κυβέρνηση στους Ευρωπαίους, αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία το επόμενο διάστημα. 

Ο κ. Καμμένος που σήμερα επιθεωρεί τα κέντρα υποδοχής και καταγραφής προσφύγων και μεταναστών σε Λέσβο, Χίο και Λέρο αλλά όχι και στην Κω που θεωρείται από πολλούς κατοίκους σαν «persona non grata» στην τελευταία τηλεοπτική συνένετυξή του έκανε λόγο για τους τοπικούς φορείς εκείνους που συνεργάζονται και εκείνους που αντιδρούν στη δημιουργία hotspot, χωρίς όμως να κατονομάσει τον δήμο και τους κατοίκους της Κω.

Και μπορεί σήμερα να προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει ότι τα hotspot και η παρουσία του ΝΑΤΟϊκού στολίσκου στο Αιγαίου θα μειώσουν τα προσφυγικά κύματα και την μετανάστευση, πριν από λίγο καιρό όμως, μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο της Κω προειδοποιούσε: Προς Θεού, μην γίνεται καταγραφή εδώ! Θα είναι το τέλος του νησιού! 

Χωρίς σχόλια, δείτε το βίντεο που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Ant1 «Ράδιο Αρβύλα» με όσα έλεγε παλαιότερα ο Πάνος Καμμένος για το ενδεχόμενο δημιουργίας hotspot στην Κω...


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!