ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ - ΚΑΣΟΥ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Την Κάρπαθο επισκέφτηκε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και πολιτικός προϊστάμενος της Υπηρεσίας Συγκοινωνιών Ρόδου κ. Χρήστος Μπάρδος και παρέδωσε στον Έπαρχο Καρπάθου κ. Γιάννη Μηνατσή τους τέσσερις ειδικούς υπολογιστές με τους οποίους θα διενεργούνται στο εξής οι θεωρητικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλωμάτων οδήγησης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων.

Ο κ .Έπαρχος και ο προϊστάμενος του Τμήματος Μεταφορών του Επαρχείου Καρπάθου – Κάσου κ. Σταύρος Χαλκιάς ευχαρίστησαν τον κ. Μπάρδο για το ενδιαφέρον του ώστε να γίνει πραγματικότητα η διενέργεια των θεωρητικών εξετάσεων των οδηγών, πράγμα που θα απαλλάξει δεκάδες συμπατριώτες μας της Καρπάθου και της Κάσου από την υποχρέωση να πηγαίνουν στη Ρόδο για την συγκεκριμένη διαδικασία αποφεύγοντας έτσι, έξοδα και ταλαιπωρία.

Ο κ. Έπαρχος υπέδειξε στον κ. Μπάρδο τους χώρους στους οποίους θα εγκατασταθούν οι υπολογιστές για τη διενέργεια των θεωρητικών εξετάσεων ενώ παράλληλα εξετάσθηκε η δυνατότητα κατασκευής κυκλοφοριακού πάρκου για τη διεξαγωγή των πρακτικών εξετάσεων και την εκπαίδευση των μαθητών στην κυκλοφοριακή αγωγή.

Μετά από αυτήν την ιδιαίτερα θετική εξέλιξη μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των υπολογιστών, στο εξής πλέον οι συμπατριώτες μας της Καρπάθου και της Κάσου θα δίνουν στο νησί μας τις θεωρητικές και τις πρακτικές εξετάσεις ενώ πολύ σύντομα θα λειτουργήσει το online σύστημα στο Τμήμα Μεταφορών του Επαρχείου ώστε όλες οι διεκπεραιώσεις (έκδοση διπλωμάτων, αδειών κυκλοφορίας, ταξινομήσεις, πινακίδες κλπ.) θα γίνονται εδώ στο νησί μας.

Έτσι θα μειωθεί στο ελάχιστο ο χρόνος έκδοσης των αδειών και όλων όσων άλλων εντύπων έχουν σχέση με την συγκεκριμένη υπηρεσία αφού θα γίνει κα η μεταφορά όλων των αρχείων (αυτοκινήτων, δικύκλων κα φακέλων αδειών) στο Επαρχείο.

Ο κ. Μπάρδος συνοδευόμενος από τον κ. Έπαρχο, επισκέφτηκε το Μεσοχώρι, τα Σπόα, την Όλυμπο και το Διαφάνι και διαμόρφωσε άποψη για το οδικό δίκτυο του νησιού μας ενώ χθές είχε στενή συνεργασία με τους υπαλλήλους του Τμήματος Μεταφορών του Επαρχείου και συνάντηση με το λοιπό προσωπικό.

Ο Έπαρχος κ. Γιάννης Μηνατσής αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον κ. Χρήστο Μπάρδο, τον υπάλληλο της Περιφέρειας, Ντίνο Σισαμή και την ΑΝΕΚ για τη δωρεάν μετακίνηση του φορτηγού με το πλοίο Πρέβελης.

Ο Έπαρχος Καρπάθου –Κάσου

Γιάννης Γ. Μηνατσής


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!