Έργα άρσης της επικινδυνότητας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Καρδάμαινα - Κέφαλος στην Κω, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το οδικό δίκτυο των νησιών ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση για την «Βελτίωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Καρδάμαινα  - Κέφαλος Νήσου Κω» έναντι συνολικού ποσού 376.309,61 ευρώ. 

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου, προβλέπονταιεργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε πολύ καταστραμμένα και επικίνδυνα τμήματα της Επαρχιακής Οδού από την Λίμνη Πυλίου προς Καρδάμαινα και Κέφαλο, όπου θα κατασκευαστεί νέος ασφαλτοτάπητας.  

Επιπλέον, προβλέπονται παρεμβάσεις άρσης της επικινδυνότητας στην θέση «Άγιοι Ανάργυροι» του δρόμου Αντιμάχεια  - Καρδάμαινα και «Δαίδαλος» του δρόμου Αντιμάχεια – Κέφαλος, όπου υπάρχουν ρωγμές και υποχώρηση της ασφάλτου από τα υπόγεια ύδατα. Στα σημεία αυτά θα γίνου οι ενδεδειγμένες εργασίες , ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το έργο σε διάστημα εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακών ημερών από την υπογραφή της σύμβασης. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!