1η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας …Σύσκεψη εργασίας του Χ. Κόκκινου με στελέχη της Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου

1η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας… Σύσκεψη εργασίας του Χ. Κόκκινου με στελέχη της Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για διοργάνωση δράσεων ενημέρωσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και φυσικών κινδύνων ... Γιατί είναι όλα θέμα παιδείας...
  • Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος πραγματοποίησε σύσκεψη στα γραφεία της Α’βάθμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου σήμερα 1/3/’16, Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας. Παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου κ. Καραγιάννη, του Διευθυντή Β’βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παπαδομαρκάκη, του Διευθυντή Α’βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ράπτη, του προϊσταμένου του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου κ. Νίκου Χατζηγεωργίου και στελεχών της Εκπαίδευσης, οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του α’ σεμιναρίου που απευθύνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα και αφορά την αντισεισμική προστασία και θα πραγματοποιηθεί στις 16/3/’16 στη Ρόδο και 12/4/’16 στην Κω. Συμφωνήθηκε στους συμμετέχοντες να χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής καινα διοργανωθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε νησί του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου και στην Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου - Κάσου.

  • Τα θέματα διαχείρισης των φυσικών κινδύνων και των εκτάκτων αναγκών απαιτούν ενημέρωση και ενεργοποίηση όλων των πολιτών και πολύ σημαντικό ρόλο αυτό να πραγματοποιείται από τις μαθητικές ηλικίες, γιατί όλα είναι θέμα παιδείας! Στις σχολικές μονάδεςτης περιοχής μας θα διανεμηθεί και φέτος το έντυπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Δωδεκανήσου ποÏ … αφορά την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, φυσικών καταστροφών και εκτάκτων αναγκών.

  • Ο κ. Χ. Κόκκινος αύριο Τετάρτη 2/3/’16 στις 11 π.μ. θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. της Ρόδου στα γραφεία της Π.Ν.Αι..


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!