Ανακοίνωση για το πρόγραμμα της ειδικής εκδήλωσης για τη Δωδεκάνησο στη Βουλή, στις 2 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση του προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, Δημήτρη Γάκη, για το πρόγραμμα της ειδικής εκδήλωσης για τη Δωδεκάνησο στη Βουλή, στις 2 Μαρτίου 2016.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, Δημήτρης Γάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το πρόγραμμα της ειδικής εκδήλωσης της Βουλής για τη Δωδεκάνησο, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016:

«Η Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής των Ελλήνων, προχωράει αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, στη διενέργεια της ειδικής εκδήλωση με θέμα: «Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα: Ιστορική αναδρομή. Αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές», που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, με ώρα έναρξης τις 11:00.

Τη συνεδρίαση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει τον εναρκτήριο χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Θεόδωρος Δρίτσας.

Η ειδική εκδήλωση για τα Δωδεκάνησα στη Βουλή των Ελλήνων, αποτελεί, ένα γεγονός εξέχουσας σημασίας, που τιμά όλους τους Δωδεκανήσιους και ελπίζω βάσιμα, ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει ένας πλούσιος και γόνιμος διάλογος για το μήνυμα της Ενσωμάτωσης και τις μεγάλες αναπτυξιακές προκλήσεις του μέλλοντος για τη Δωδεκάνησο. Είμαστε ιστορικά υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις όλοι μαζί και να πετύχουμε, ενωμένοι, τη διασφάλιση των αναγκαίων προϋποθέσεων μιας βιώσιμης και κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης για τα νησιά μας».

Η εκδήλωση, έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση, από το Κανάλι της Βουλής.

***

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!