Κυριάκος: Κυβέρνηση και Τσίπρας δεν μπορούν να χειριστούν την κρίση

«Με καθυστέρηση η κυβέρνηση προσαρμόζεται στον ρεαλισμό και η χώρα απέκτησε ένα μίνιμουμ εθνικής στρατηγικής», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Άσκησα δριμύτατη κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση γιατί έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, δήλωσε μετά το πέρας του συμβουλίου των αρχηγών ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως με καθυστέρηση η κυβέρνηση προσαρμόζεται στον ρεαλισμό και η χώρα απέκτησε ένα μίνιμουμ εθνικής στρατηγικής. 

«Διατηρώ έντονες επιφυλάξεις κατά πόσο ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση  μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καιρών» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το τέλος της σύσκεψης του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Στην οκτάωρη συζήτηση των Πολιτικών Αρχηγών, η Νέα Δημοκρατία άσκησε δριμύτατη κριτική στον πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση για τους μέχρι σήμερα χειρισμούς τους στο προσφυγικό – μεταναστευτικό. Χειρισμούς που έχουν φέρει τη χώρα στην κατάσταση την οποία όλοι οι Έλληνες βιώνουμε σήμερα. 

Έστω και με καθυστέρηση, η Κυβέρνηση αρχίζει και προσαρμόζει τη στρατηγική της στο ρεαλισμό. Τέθηκε - και συμφωνήθηκε - ένα ελάχιστο, κοινά αποδεκτό πλαίσιο εθνικής στρατηγικής, την οποία πρέπει να διεκδικήσει η χώρα στη συνάντηση της Δευτέρας.

 Αλλά, από εκεί και πέρα, διατηρώ τις έντονες επιφυλάξεις μου, κατά πόσο ο πρωθυπουργός και  η Κυβέρνηση μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών». 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για τα κλειστά κέντρα κ. Πρόεδρε, τι ακριβώς είπατε; Που ήταν η διαφωνία; 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Υπάρχει ρητή αναφορά στην ανακοίνωση για την ανάγκη ενίσχυσης κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων, που αφορούν τους παράτυπους μετανάστες. Και αυτό, από μόνο του, συνιστά μια απαραίτητη προσαρμογή της Κυβέρνησης στην τρέχουσα κατάσταση». 

πηγή: http://www.protothema.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!