Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για τον εορτασμό της 68ης επετείου της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα

Με αφορμή τη σημερινή έναρξη των εκδηλώσεων που ολοκληρώνονται στις 7/3/’16 για τον εορτασμό της 68ης επετείου της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα - ανακοίνωση:

«Η ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα αποτελεί μια από τις πιο ένδοξες σελίδες της ελληνικής Ιστορίας που εκπέμπει διαχρονικά μηνύματα εθνικής υπερηφάνειας και φιλοπατρίας. Η 68η επέτειος και οι εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη Δωδεκάνησο και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, αποτελούν το κάλεσμα για εθνική ενότητα και διαρκή αγώνα για τη διαφύλαξη της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Οι πρόγονοί μας δεν έσκυψαν το κεφάλι… Κράτησαν άσβεστα μέσα τους τα εθνικά μας ιδανικά, διατήρησαν την ελληνική ψύχη και νίκησαν!

 

Σήμερα η Δωδεκάνησος βιώνει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την τελευταία εξαετία τον ελληνικό λαό. Οι κάτοικοί της, μαζί με τις τοπικές αρχές, αντιμετωπίζουν με ανθρωπισμό και ψυχραιμία την παράτυπη μετανάστευση και το προσφυγικό. Ζητούν από τους πρωτεύθυνους πολίτες της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να δώσουν λύσεις στα προβλήματα, να προσφέρουν κίνητρα και να στηρίξουν τη νησιωτικότητα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μας, σταματώντας τις περικοπές στο κοινωνικό κράτος.

Όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε ψηλά τη Δωδεκάνησο, να σηκώσουμε ψηλά την Ελλάδα. Η ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά μας επιτάσσουν δημιουργικούς και συνεχείς αγώνες. Είναι το χρέος μας στον τόπο, είναι το χρέος μας στις γενιές των Ελλήνων που ακολουθούν.»

  • Ο κ. Χ. Κόκκινος θα μεταβεί στην Κω στις 6 & 7/3/’16, όπου θα παρακολουθήσει και θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την 68η επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου σε Κω και Ρόδο στις 7 Μαρτίου 2016.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!