Παρελήφθησαν χθες είδη βασικής υλικής συνδρομής που θα διανεμηθούν στους απόρους των νησιών Καλύμνου, Πάτμου, Αστυπάλαιας και Λειψών

Παρελήφθησαν χθες 08-03-2016 από την αρμόδια Επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, παρουσία και του  Επάρχου κ. Θεμέλαρου τα είδη βασικής υλικής συνδρομής που θα διανεμηθούν στους απόρους των νησιών Καλύμνου, Πάτμου, Αστυπάλαιας και Λειψών , στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής. Ανάλογη παραλαβή προϊόντων έγινε τις προηγούμενες ημέρες και για το νησί της Λέρου.

Πρόκειται για την πρώτη παραλαβή της συγκεκριμένης δράσης  και αφορά προϊόντα όπως  όσπρια , ζυμαρικά , ζάχαρη , απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής. Τα προϊόντα  θα  παραδοθούν στους Δήμους της Κοινωνικής Σύμπραξης  και θα διανεμηθούν στους απόρους τις επόμενες ημέρες . 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!