Βραβεύθηκε το υψωμένο μεσαίο δάχτυλο του Βαρουφάκη -Διάκριση για το σατιρικό βίντεο σε γερμανικά βραβεία

Στην επικαιρότητα επανέρχεται το... υψωμένο μεσαίο δάχτυλο του Γιάνη Βαρουφάκη, περίπου ένα χρόνο μετά από τις συζητήσεις που είχε προκαλέσει.

Το σατιρικό βίντεο του Γιαν Μπόχμερμαν απέσπασε το γερμανικό τηλεοπτικό βραβείο Grimme, στην κατηγορία «διασκέδαση».

Για αρκετές ημέρες, τον Μάρτιο του 2015, οι Γερμανοί τηλεθεατές- αλλά και οι Ελληνες πολίτες- προσπαθούσαν να καταλάβουν αν ο τότε υπουργός Οικονομικών είχε υψώσει το μεσαίο του δάχτυλο, προς τη Γερμανία, σε παλιότερη ομιλία του.

Μετά από την πρώτη προβολή του βίντεο, το ZDF ανακοίνωσε ότι ο παρουσιαστής σατιρικής εκπομπής Γιαν Μπόχμερμαν είχε «πειράξει» το βίντεο, το οποίο είχε ήδη βέβαια γίνει viral. Ο Γερμανός ισχυρίστηκε ότι παραποίησε ένα βίντεο που ήταν από ομιλία που είχε κάνει το 2013 ο κ. Βαρουφάκης στην Κροατία. Και έδειξε, σε νέα εκπομπή του, πώς το έκανε.

Ομως, στην πραγματικότητα δεν το είχε «πειράξει», όπως, ανακοίνωσε αργότερα το κανάλι, προσθέτοντας ότι με όλο αυτό ο Μπόχμερμαν ήθελε απλά να δείξει πόσο εύκολο είναι να παραποιηθεί ένα υλικό και να ξεγελαστούν τα ΜΜΕ.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!