Νεκτάριος Σαντορινιός: «Ενισχύεται το Νοσοκομείου Ρόδου με τέσσερις επικουρικούς γιατρούς»

Πιστή στο πλάνο της για ενίσχυση των δομών υγείας των νησιών, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας διορίζει 2 επικουρικούς χειρουργούς και δυο καρδιολόγους στο Νοσοκομείο Ρόδου. 

Οι ανάγκες για προσωπικό στο Νοσοκομείο μας είναι δεδομένες, αφού, πολιτικές χρόνων άφησαν στο έρμαιο της τύχης της τη δημόσια Υγεία. Σε δύσκολες συνθήκες προσπαθούν γιατροί και βοηθητικό προσωπικό να κρατήσουν την υγεία των νησιών σε ένα επίπεδο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, προσπαθεί να απαντήσει σε αυτές τις μεγάλες ανάγκες και ένα πρώτο βήμα είναι η κάλυψη τεσσάρων κενών θέσεων με επικουρικούς γιατρούς, οι οποίοι θα ενισχύσουν τις αντίστοιχες- κρίσιμες κλινικές. 

Αρχίζοντας από την αντιστροφή των μειωμένων προϋπολογισμών για την Υγεία, συνεχίζοντας με το άνοιγμα των κλειστών κρεβατιών στις ΜΕΘ  και φτάνοντας μέχρι την ψήφιση του παράλληλου προγράμματος με τις σημαντικές ρυθμίσεις για την Υγεία, η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι η στήριξη των δημόσιων δομών υγείας είναι πολιτική της προτεραιότητα. Η ανακοίνωση για 3.500 προσλήψεις γιατρών και βοηθητικού προσωπικού μέσα στο 2016- για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια- αποτελεί άλλο ένα στάδιο στην εκπλήρωση του στόχου για στήριξη και αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!