Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της 95 Α.Δ.Τ.Ε.

«Ενωμένος ελληνικός λαός και ισχυρός στρατός αποτρέπουν όποιον εποφθαλμιά την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα»

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παραβρέθηκε σήμερα στην επίσημη τελετή της παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της 95 Α.Δ.Τ.Ε. από τον Αντιστράτηγο ε.α. κ. Κωνσταντίνο Ματζάκο στον Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Κουλουλομάτη που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο 541 ΤΕ του Ανθυπολοχαγού Χαράλαμπου Παπαποστόλου στ’ Αφάντου της Ρόδου. Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή σκυτάλης στη Διοίκηση της 95 Α.Δ.Τ.Ε. αμέσως μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων στο Στρατό Ξηράς.

Στο χαιρετισμό που απεύθηνε ο κ. Χ. Κόκκινος, ευχαρίστησε τον κ. Ματζάκο για την προσφορά του στην πατρίδα στα 37 έτη υπηρεσίας του και ιδιαίτερα για την προσφορά του και την καλή συνεργασία που είχαν το τελευταίο χρονικό διάστημα που διατέλεσε Διοικητής της 95 Α.Δ.Τ.Ε.. Ταυτόχρονα καλωσόρισε το νέο Διοικητή Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Κουκουλομάτη, έναν έμπειρο στρατιωτικό και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Επισήμανε τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των αρχών της τοπικής κοινωνίας και του Στρατού και ευχαρίστησε τους υπηρετούντες στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας για την καθημερινή τους προσφορά στην πατρίδα.

Ενωμένος ελληνικός λαός και ισχυρός στρατός αποτρέπουν όποιον εποφθαλμιά την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα. Στα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Στρατός μας διαχέει το αίσθημα της ασφάλειας σε όλους τους νησιώτες και σε όλους τους Έλληνες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!