Ηλίας Καματερός: έχουμε πόλεμο με τους διακινητές και τις ακροδεξιές απόψεις

Στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας επικεντρώθηκε ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στον τηλεοπτικό σταθμό BlueSky.

Στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας επικεντρώθηκε ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στον τηλεοπτικό σταθμό BlueSky.

Μιλώντας την Τετάρτη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «ΣΚΑΙ στις 6» ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής σχολίασε το ζήτημα Μουζάλα επικεντρώνοντας στη σημασία και στην προτεραιότητα που έχουν τα ανοιχτά μεγάλα θέματα της χώρας (προσφυγικό, αξιολόγηση κλπ). Ο Ηλίας Καματερός χαρακτήρισε ως άκαιρη τη δήλωση του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ακολουθούν αυτούς που έχουν μοναδικό στόχο να πλήξουν την κυβέρνηση, όταν η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει πρόταση και δεν παίρνει θέση επί της ουσίας των προβλημάτων της χώρας παρά μόνο ασκεί μικροπολιτική. Παράλληλα εκτίμησε ότι θα βρεθεί λύση διότι ο αντίπαλος είναι αλλού.

Ο Ηλίας Καματερός φιλοξενήθηκε επίσης στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, στο Blue Sky.

Σχολιάζοντας το προσφυγικό δήλωσε πως δεν πρέπει αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα να μετατραπεί σε διασυνοριακό λόγω της συγκέντρωσης πληθυσμού προσφύγων στην Ειδομένη, τονίζοντας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη δύο πόλεμοι, ένας με τους διακινητές προσφύγων και δεύτερος με τις ακροδεξιές απόψεις στη χώρα μας και στην Ευρώπη.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής υπεραμύνθηκε της εφαρμογής του Διεθνούς Δικαίου για πρόσφυγες κα μετανάστες και κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην λειτουργούν μικροπολιτικά σε αυτό το μεγάλο ζήτημα δίνοντας επιχειρήματα σε όσους καταφέρονται ενάντια στη χώρα μας.

Όσον αφορά στα μεγάλα ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό και η αξιολόγηση, τόνισε πως είναι εμφανές ότι με αυτή την κυβέρνηση γίνεται διαπραγμάτευση επί της ουσίας και δήλωσε αισιόδοξος για συμφωνία, ώστε να περάσει σταδιακά η χώρα μας σε ανάπτυξη και να αρθούν οι αδικίες.

«Όλη η αντιπαράθεση από την κυβέρνηση έναντι των δανειστών γίνεται υπέρ των αδυνάτων» κατέληξε ο Ηλίας Καματερός.

Στα παρακάτω linksμπορείτε να παρακολουθήσετε τις τοποθετήσεις του Ηλία Καματερού.

Στο ΣΚΑΙ από 1 5΄ 12΄΄

http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65140

και στο Blue Sky από το 22΄ 25΄΄

https://www.youtube.com/watch?v=_PxEdWojNGY


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!