Χαράλαμπος Κόκκινος: Συνδικάτα ισχυρά ενάντια στα βάρη των μνημονίων

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

O Aντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στην έναρξη του 36ου Συνεδρίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Ε.), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17.3.16 το απόγευμα στη Ρόδο.

Στο συνέδριο συμμετέχουν εκπρόσωποι των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα της χώρας και οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν με την εκλογή της νέας διοίκησης την Κυριακή 20.3.16. Στο συνέδριο θα παραστούν και θα μιλήσουν -μεταξύ άλλων- και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων της χώρας, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης με τον οποίο ο κ. Χ. Κόκκινος στο χώρο του συνεδρίου είχε ολιγόλεπτη συζήτηση, αναφέροντάς του τα προβλήματα που απασχολούν τα νησιά μας.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία στην έναρξη του συνεδρίου των μαθητών του Μουσικού Λυκείου Ρόδου, που μαζί με ορχήστρα που την αποτελούσαν τοπικοί μουσικοί καλλιτέχνες, τραγούδησαν για την προσφυγιά.

Σε δηλώσεις του σε Μ.Μ.Ε. αλλά και σε συναντήσεις του που είχε με στελέχη της ηγεσίας της Γ.Σ.Ε.Ε., ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε: «Το 36ο πανελλαδικό συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε., πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και του ανέργους της χώρας μας. Είναι σημαντικό που πραγματοποιείται στην περιοχή μας και αναμένουμε να συζητηθούν και να καθοριστούν οι δράσεις και οι πολιτικές της μεγάλης συνομοσπονδίας των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα για το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους να δυναμώσουν τα συνδικάτα, να τα ισχυροποιήσουν, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τα βάρη που έχουν επιφέρει τα μνημόνια και οι πολιτικές λιτότητας.»

  • Νωρίτερα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (17.3.16) ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. στην οποία έγινε παρουσίαση της «Ετήσιας Έκθεσης για την Ελληνική Οικονομία και την Απασχόληση 2016».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!