Με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε ο δήμαρχος Ρόδου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

ΘΕΜΑ: Με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε ο δήμαρχος.  Επισκέψεις από Φορτσάκη και Ασκούνη. Χαιρετισμός δημάρχου στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ                                  

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε σήμερα (Παρασκευή) ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος δέχτηκε στο γραφείο του διαδοχικά  τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη, τον βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχη παιδείας κ. Θεόδωρο Φορτσάκη καθώς και τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Κώστα Ασκούνη. Ο δήμαρχος Ρόδου απηύθυνε  το πρωί χαιρετισμό και  κατά την έναρξη των εργασιών του 36ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Ρόδο.

Ο κ. Χατζηδιάκος χαιρετώντας την έναρξη του Συνεδρίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επελέγη η Ρόδος για την πραγματοποίησή του «η ανατολική πύλη εισόδου της Ελλάδας που αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα σε τόσο κρίσιμες εποχές» όπως τόνισε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε σ το προσφυγικό πρόβλημα το οποίο λόγω της ετοιμότητας και των συντονισμένων  προσπαθειών δεν έχει πλήξει  την εικόνα της τουριστικής Ρόδου, οι κάτοικοι της οποίας δεν υστέρησαν σε θέματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους δοκιμασμένους πρόσφυγες. 

Σε ανάλογο κλίμα ήταν η ενημέρωση την οποία παρείχε στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη ο οποίος  συνοδευόμενος από τη σύζυγό του πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη. Οι δύο άντρες συζήτησαν ακόμα θέματα αυτοδιοικητικά και ο κ. Λεβέντης επανέλαβε τη θέση του περί συναίνεσης ώστε όλα τα κόμματα μαζί να αντιμετωπίσουν τις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε επιπλέον τη στήριξή του στην προσπάθεια που κάνει η Ρόδος να αναδειχτεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021.

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Ρόδου παρείχε και ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Παιδείας κ. Θεόδωρος Φορτσάκης. Τον κ. Φορτσάκη συνόδευε ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας καθώς και μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.  Ο δήμαρχος Ρόδου υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης και αναβάθμισης του Πανεπιστημίου της Ρόδου, αλλά και της ΑΣΤΕΡ ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η Ρόδος αποτελεί κόμβο πολιτιστικό που ανοίγει την πύλη για την Μεσόγειο.

Ο δήμαρχος Ρόδου δέχτηκε επιπλέον την επίσκεψη του πρώην προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκούνη με τον οποίο συζήτησε θέματα αυτοδιοικητικά με δεδομένες τις πολλαπλές προκλήσεις  που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση όχι μόνο λόγω έλλειψης πόρων, αλλά και εκτάκτων κρίσεων  που προκύπτουν όπως  το μέγα πρόβλημα του προσφυγικού.

Video Κώδικας ομιλία Δημάρχου στη ΓΕΣΕΕ ...


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!