Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς για την 68η Επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση που του απεύθυνε η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς και εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, συμμετείχε σε εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν οι Π.Ν.Αι. και η ανωτέρω Ομοσπονδία στις 19 και 20/3/2016 με την ευκαιρία της 68ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα. Συγκεκριμένα:

  • Το Σάββατο το απόγευμα 19/3/2016 στην πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.Π., όπου συμμετείχαν μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από τα νησιά και την παροικία της Αττικής. Ο κ. Χ. Κόκκινος είχε την ευκαιρία να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, στον οποίο τόνισε τα εξής: «Είναι σημαντικό για ένα λαό να γνωρίζει την Ιστορία του, γιατί λαός χωρίς Ιστορία δεν έχει μέλλον. Η Ελλάδα έχει πλούσια και σημαντική Ιστορία και η ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου το 1947 αποτελεί μια από τις ενδοξότερες στιγμές της. Το αδούλωτο πνεύμα των Δωδεκανήσων, η ελληνική ψυχή και τα εθνικά ιδανικά, κράτησαν στα βάθη των αιώνων τον Ελληνισμό στα ακριτικά μας νησιά του Αιγαίου Πελάγους. Σ’ αυτά τα ιδανικά πρέπει να μένουμε πιστοί σήμερα, σφυρηλατώντας την εθνική μας ενότητα και προασπίζοντας την εθνική μας ανεξαρτησία. Τα Δωδεκάνησα αλλά και ολόκληρη η χώρα μας, έζησαν στο παρελθόν δύσκολες στιγμές. Κατάφεραν να τις ξεπεράσουν… Έτσι θα πράξουμε και τώρα. Ο αγώνας είναι διαρκής: για εθνική ανάταση, ευημερία των νησιωτών μας και για την αειφόρο ανάπτυξη. Η Π.Ν.Αι. πρωταγωνιστεί σε αυτήν την προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Με τη συνεργασία όλων και φυσικά μεταξύ αυτών και με εσάς που εκπροσωπείτε επάξια τα Δωδεκάνησα στο λεκανοπέδιο Αττικής, θα προχωρήσουμε μπροστά. Είμαστε ταγμένοι να αγωνιζόμαστε και να νικάμε στα δύσκολα. Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στις γενιές του σήμερα και του αύριο, αλλά και σ’ αυτούς που αγωνίστηκαν στο παρελθόν για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.»
  • Την Κυριακή το πρωί 20 Μαρτίου 2016:

○     στις 11:15 π.μ.: στην Αρχιερατική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, παρουσία των αρχών, εκπροσώπων φορέων και των Δωδεκανησίων της Αττικής, με τα λάβαρα των Συλλόγων και συγκροτημάτων της νεολαίας με τοπικές ενδυμασίες.

○     στις 12:00 μ.μ.: στην πορεία προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου εκπρόσωποι της Πολιτείας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κατέθεσαν στεφάνια. Ο κ. Χ. Κόκκινος κατέθεσε στεφάνι εκπροσωπώντας του κατοίκους της Π.Ε. Δωδεκανήσου.

○     στις 1:30 μ.μ.: στο Σύλλογο Νησυρίων Αθηνών, όπου βραβεύτηκαν με ομόφωνη απόφαση των συλλόγων ο Μάκης Πασχαλάκης και ο Πασχάλης Πασχαλίδης. Ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του συνεχάρη το Δ.Σ. του Συλλόγου για την απόφασή του και τους δύο τιμηθέντες συμπατριώτες μας Νισυρίους, επισημαίνοντας ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον τόπο και συγχαίροντας τους παρευρισκόμενους που με τη μαζική συμμετοχή τους δείχνουν ότι είναι άξιοι εκπρόσωποι της Νισύρου στην Αττική και στηρίζουν τις συλλογικές διαδικασίες. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!