Με ιδιαίτερη επιτυχία η παρουσία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην 3η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOODEXPO Greece

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην 3η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOOD EXPO Greece που πραγματοποιήθηκε 19-21 Μαρτίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου φιλοξενήθηκαν επιχειρήσεις του Νομού Δωδεκανήσου που παράγουν ή/και μεταποιούν τρόφιμα & ποτά με στόχο την αύξηση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, την προβολή των τοπικά παραγόμενων προϊόντων, και την προώθηση  της τοπικής γαστρονομίας. Οι επιχειρήσε3ις αυτές είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε Έλληνες και ξένους επαγγελματίες και να υλοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 3η FOOD EXPO Greece συμμετείχαν 900 εκθέτες, δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 450 διεθνείς αγοραστές μέσω του full hosted buyers program.

Την παρουσία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου υποστήριξαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου, ο κ. Παπασταματίου Νικόλαος, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και η κα Αλακιώτου-Ανθοπούλου Μαριτάνα, Γραμματέας της Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου (ΔΕΤΑΠ).

Για τη συμμετοχή τους συγχαίρουμε τις επιχειρήσεις (αλφαβητικά):

Ατσαλάκης Δημήτρης & ΣΙΑ Ο.Ε. (Ροδίτικη Λαδόπιττα), Διακουράκης Γ. – Κρητικού Χ. Ο.Ε. (PiePantou), Καρδούλιας Ιωάννης (Melicatessen), Κοσκινάς Νικόλαος & ΣΙΑ Ο.Ε. (Βούρος Pastries & Sweets), Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Καλύμνου «Παναγιά Υπαπαντή», Μελισσοκομική Δωδεκανήσου Α.Ε.Β.Ε., Μπούχλα Αφροδίτη (NaturaNisyriana), Πασσάλη ΑΦΟΙ Ο.Ε. (PassalisFamily), Πεζουβάνη Τσαμπίκα (AegeasOliveOil), Πετρίδενας Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε. (Ηλιάνα), Πισσάκας Δημήτρης & ΣΙΑ Ο.Ε. (Φίλεμα), Πυλωνίτη Αδαμαντία (Έκφυσις), CAIRS.A., RezabkovaIrena (SymiSeaSalt).

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου παραμένει αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του Νομού και την προώθηση τους σε νέες αγορές.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!