Με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών των προσφύγων και την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων

Με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών των προσφύγων και την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάστασης, ζητήθηκε από  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να καταγράψει  στην περιοχή αρμοδιότητας της , όλους τους φορείς και τα άτομα που δραστηριοποιούνται  και προσφέρουν υπηρεσίες στους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας  μεταναστών και προσφύγων. 

Στα πλαίσια αυτά παρακαλούνται  όλα τα σωματεία , οι ελληνικές και διεθνείς  ΜΚΟ , άτυπες ομάδες και μεμονωμένοι εθελοντές , που προσφέρουν  υπηρεσίες  στους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας  μεταναστών και προσφύγων , στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας  Καλύμνου, Κάλυμνο, Πάτμο, Αστυπάλαια, Λειψούς και Αγαθονήσι  να επικοινωνήσουν με την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου στο τηλέφωνο 2243059649. Όσοι δραστηριοποιούνται στο νησί της Λέρου , παρακαλούνται να επικοινωνήσουν  με τον Δήμο Λέρου στο τηλέφωνο 2247360200.                                            


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!