Ιδρύονται Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης της ΕΛ.ΑΣ σε Κω και Ρόδο

ΘΕΜΑ: «Ιδρύονται Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης της ΕΛ.ΑΣ σε Κω και Ρόδο. Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με το νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, κ. Κ. Τσουβαλά»

Με το νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβαλά, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο, ειλικρινές και εποικοδομητικό κλίμα.

Ο Βουλευτής έθεσε στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ το ζήτημα της υποστελέχωσης των δύο Αστυνομικών Διευθύνσεων στα Δωδεκάνησα και της ενίσχυσής τους με προσωπικό.

Παράλληλα, επανέφερε την ανάγκη δημιουργίας και στελέχωσης με προσωπικό των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης της ΕΛ.ΑΣ σε Κω και Ρόδο, τα οποία θα είναι επιφορτισμένα με την αντιμετώπιση των ζητημάτων που σχετίζονται με το μεταναστευτικό και τη δίωξη των κυκλωμάτων, αλλά και με την παράνομη μετανάστευση.

Ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Τσουβαλάς, αποδέχθηκε ότι είναι πραγματική ανάγκη η δημιουργία των δύο Τμημάτων  Διαχείρισης Μετανάστευσης σε Κω και Ρόδο.

Ο κ. Κόνσολας σε δήλωσή του, επισημαίνει:

«Ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιλήφθηκε πόσο σημαντικό είναι να δημιουργηθούν Τμήματα της ΕΛ.ΑΣ για τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος σε Κω και Ρόδο.

Είναι μια επιβεβλημένη κίνηση αφού οι ανάγκες αστυνόμευσης αλλά και ελέγχου είναι πλέον αυξημένες.

Προέχει, όμως, να μη μείνουμε στην ίδρυση των τμημάτων, αλλά να υπάρξει και στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!