Υπογράφτηκε η σύμβαση συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Καλύμνου και το ΚΕΘΕΑ

Υπογράφτηκε σήμερα 23/3/2016 σύμβαση συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Καλύμνου, εκπροσωπούμενο από τον δήμαρχο κο Ιω. Γαλουζή και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή του κο Γκιτάκο Βασίλειο και τον επιστημονικό συνεργάτη κο Μιχ. Σκουλά.  

Η σύμβαση αυτή είναι τριμερής, καθώς εκτός από τους δυο προαναφερθέντες ετέρους, περιλαμβάνει και χρηματοδότηση από ιδιώτη χορηγό και συγκεκριμένα τον συμπατριώτη μας επιχειρηματία κο Ιωάννη Χαλίκο, η οποία θα αφορά την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του κέντρου στο νησί μας, για μια πενταετία.

Ο κος δήμαρχος αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ευτυχή κατάληξη αυτής της συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Καλύμνου και το ΚΕΘΕΑ, με την υπογραφή της σύμβασης, τόνισε τον πρωτοποριακό και καινοτόμο χαραχτήρα αυτής της πρωτοβουλίας, που περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός πολυδύναμου κέντρου στην Κάλυμνο, για την ανακούφιση της νεολαίας που δίνει τον δικό της αγώνα για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών .

Τόνισε ωστόσο κλείνοντας ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το κομμάτι της καταστολής στο θέμα της αντιμετώπισης των ναρκωτικών και θα πρέπει ως κοινωνία και ως άτομα, να δείχνουμε ιδιαίτερη ευαισθησία και επαγρύπνηση.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!