ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Η 25η Μαρτίου είναι μια μέρα με διπλό συμβολισμό και σημασία για τον χριστιανικό ελληνισμό.

Τιμούμε ως χριστιανοί  τη μέρα του ευαγγελισμού της Θεοτόκου, το χαρμόσυνο μήνυμα  του ερχομού  του Σωτήρος στη γη και ως Έλληνες την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας , του αγώνα των προγόνων μας για την  αποτίναξη  του τουρκικού ζυγού και την αναγέννηση  του ελληνικού έθνους.

Το μήνυμα της ημέρας είναι και πάλι επίκαιρο. Μας καλεί να λειτουργήσουμε  ως ελεύθεροι , πνευματικοί άνθρωποι. Να αποτινάξουμε  από τη ζωή μας  αντιλήψεις και νοοτροπίες που μας οδηγούν  στην ηθική κατάπτωση , την κοινωνική αδιαφορία  και αναλγησία, τον πνευματικό ραγιαδισμό. Να επαναστατήσουμε  απέναντι σε κάθε τι που  προσπαθεί να κρατήσει δέσμια και φοβισμένη την ελεύθερη ελληνική ψυχή , που επισκιάζει τις αξίες και τα ιδανικά μας  και παίρνοντας  δύναμη  από τις ρίζες μας να  φωτίσουμε ξανά τη ζωή μας και τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας .

Ο λαός μας έχει το προνόμιο να μπορεί στα δύσκολα να αντλεί δύναμη και γνώση από την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του και γιαυτό πάντα ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες όσο μεγάλες και αν είναι αυτές .


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!