Μήνυμα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου

Η Ιστορία της Ελλάδας είναι μεγάλη και περιλαμβάνει λαμπρές σελίδες τιμής και δόξας. 

Η 25η Μαρτίου του 1821 αποτελεί ημερομηνία - ορόσημο. Είναι διπλή γιορτή, θρησκευτική και εθνική. «Θρησκευτική» γιατί γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. «Εθνική» γιατί ο λαός μας ξεσηκώθηκε κατά του τουρκικού ζυγού. Το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος» πήρε σάρκα και οστά. Το επαναστατημένο έθνος μας βάδιζε ολοταχώς στην παλιγγενεσία. Ποτάμι αίματος χύθηκε από συμπατριώτες μας για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.

Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου θα παραμείνει επίκαιρο και διαχρονικό. Οι Έλληνες πρέπει να μείνουμε πιστοί στα εθνικά μας ιδανικά και να προασπίζουμε με τους καθημερινούς αγώνες μας την ελευθερία, τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, τη θρησκεία μας και τις πατρογονικές εστίες.

Στις κρίσιμες μέρες που περνά ο τόπος μας σήμερα, καλούμαστε να εμπνευστούμε από τους εθνικούς αγώνες και την πίστη μας. Καλούμαστε να μείνουμε όρθιοι και με όπλο την ενότητά μας να προχωρήσουμε μπροστά, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον. Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον όλων μας απέναντι σ’ αυτούς που αγωνίστηκαν για να απολαμβάνουμε σήμερα τη λευτεριά μας αλλά και για να συνεχίσει το έθνος μας να είναι αδούλωτο και να προοδεύει.

«Κλείσε μάσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα αισθανθείς κάθε είδος μεγαλείο.» (Διονύσιος Σολωμός)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!