Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Γιαννόπουλο

Με τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Θανάση Γιαννόπουλο, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Ο Βουλευτής έθεσε στον κ. Γιαννόπουλο το ζήτημα της στελέχωσης των δομών δημόσιας υγείας στα μικρά νησιά του Αιγαίου, μέσω των νέων προκηρύξεων θέσεων από την πλευρά του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε ειδικά στην κάλυψη κενών θέσεων ιατρικού προσωπικού στο Αγαθονήσι, την Τήλο, τη Σύμη και την Κάρπαθο.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κόνσολας, είχε καταθέσει και σχετική Ερώτηση στη Βουλή, σχετικά με την κατανομή των προσλήψεων στην πρώτη προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ, στην οποία δεν συμπεριλαμβανόταν το Αγαθονήσι.

Ο Μάνος Κόνσολας έθεσε, επίσης, στον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ το ζήτημα των μεταναστευτικών ροών στα Δωδεκάνησα και της ανάγκης να υπάρξει υγειονομική θωράκιση, αλλά και να υπάρχει η παρουσία του ΚΕΕΛΠΝΟ στον τομέα της ενημέρωσης, της πρόληψης, του ελέγχου και της ιατρικής φροντίδας, ιδιαίτερα σε νησιά, όπως η Κως, η Λέρος, η Κάλυμνος και το Αγαθονήσι.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!