ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΒ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: "Καταγγέλουμε την παρουσία βουλευτή της δολοφονικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων"

Καταγγέλουμε την παρουσία βουλευτή της δολοφονικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, δίπλα στις δημοτικές αρχές και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σαντορινιό. 

Οι τοπικές αρχές αντί να αντιδράσουν ανέχτηκαν την παρουσία του. Ανέχτηκαν να στέκονται δίπλα στον εκπρόσωπο ναζιστών δολοφόνων, στον εκπρόσωπο εγκληματικής οργάνωσης. Με τη στάση τους εκθρέφουν και νομιμοποιούν το αυγό του φιδιού, στο όνομα της αστικής δημοκρατίας, επικαλούμενοι την αστική νομοθεσία, αυτήν που απελευθερώνει σε 18 μήνες τον δολοφόνο Ρουπακιά, αυτήν που αφήνει ελεύθερο τον αρχηγό του που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη.

Καλούμε τα σωματεία, το σύνολο των εργαζομένων να μη δείξουν καμία ανοχή απέναντι στους τραμπούκους-εγκληματίες που ευθύνονται για δολοφονίες και επιθέσεις σε αγωνιστές εργάτες. Είναι αυτοί που χύνουν δηλητήριο για κάθε οργανωμένο και συλλογικό αγώνα των εργαζομένων και του λαού και την ίδια στιγμή δεν προλαβαίνουν να κάνουν Ερωτήσεις στη Βουλή για τα αφεντικά τους, τους εφοπλιστές. Είναι αυτοί που με ρατσιστικές και ξενοφοβικές κραυγές στηρίζουν τις πολεμικές επεμβάσεις που οδηγούν τους λαούς στην προσφυγιά.

Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι και τις φασιστικές ρατσιστικές αντιλήψεις.

Οι ναζιστές και οι φασίστες ήταν και είναι ανεπιθύμητοι στην Κάλυμνο.

 

Κάλυμνος 25 Μαρτίου 2016

*Φωτογραφία από kalymnosola.wordpress.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!