Ηλίας Καματερός: η κυβέρνηση αγωνίζεται να στηρίξει τους αδύναμους

Θέματα της πολιτικής επικαιρότητας συζήτησε ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός, συμμετέχοντας την Πέμπτη (24/3) στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ-1 «ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» με τους δημοσιογράφους Μάριον Μιχελιδάκη και Χρήστο Γιαννούλη. 

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής, σχολιάζοντας τις εξελίξεις αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση, δήλωσε ότι με αυτή την κυβέρνηση γίνεται πραγματική διαπραγμάτευση.

Σημείωσε ότι η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη, επισημαίνοντας ότι όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, διότι πολλά από όσα αναφέρονται στα ΜΜΕ διαψεύδονται, αφού αποτελούν απλώς εικασίες και πιθανότητες.

Χαρακτήρισε ως παράλογη τη στάση της αντιπολίτευσης και της χρέωσε στείρα αντιπολιτευτική τακτική ενώ είναι υπεύθυνη για την κατάσταση που έχει φέρει τη χώρα. «Υπέγραφαν ως κυβέρνηση όλα όσα τους ζητούσαν και είναι ακόμα και τώρα έτοιμοι να υπογράψουν ότι ζητούν οι δανειστές» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Ηλίας Καματερός τόνισε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται πραγματικά και αγωνίζεται να στηρίξει τους αδύναμους και μικρομεσαίους.

Στο παρακάτω linkμπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση του Ηλία Καματερού, από 1 26΄25΄΄.

http://webtv.ert.gr/katigories/enimerosi/24mar2016-athina-thessaloniki/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!