ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ: να ενημερωθούν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

Στροφή στην οικονομία και στην απασχόληση με την στήριξη των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νέων ανθρώπων επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τα πρώτα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ που έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Τα προγράμματα που τρέχουν στοχεύουν στην καινοτομία, στην εξειδίκευση, στον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων μικρών τουριστικών επιχειρήσεων και στη δραστηριοποίηση νέων επιστημόνων σε νεοφυείς επιχειρήσεις.

Ενισχύονται από 50% έως 100% με κρατική επιδότηση για πρώτη φορά χωρίς τραπεζικές εγγυήσεις. Ξεκινούν από 25.000 ευρώ και φτάνουν στις 200.000 ευρώ.

Το νέο ΕΣΠΑ η κυβέρνηση το καθιστά εργαλείο ανάπτυξης και καταπολέμησης της ανεργίας.

Αποτελεί ένα από τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην οικονομία και θα έχει συνέχεια με τα νέα προγράμματα για τους Δήμους, που αφορούν το περιβάλλον, την κοινωνική αλληλεγγύη και το νέο αναπτυξιακό νόμο.

Το «πάρτι» που είχαν συνηθίσει διάφοροι αετονύχηδες στο παρελθόν τελείωσε. Το τσάμπα χρήμα για επιτήδειους και ισχυρούς επίσης τελείωσε.

Όλες οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά για λόγους διαφάνειας και ταχύτητας, ενώ δεν τίθεται θέμα προτεραιότητας στην κατάθεση φακέλων.

Η αξιολόγηση θα γίνεται επίσης ηλεκτρονικά από δύο τουλάχιστον αξιολογητές, η επιλογή των οποίων θα γίνεται με ηλεκτρονική κλήρωση από το μητρώο αξιολογητών.

Η ένταξη στα προγράμματα θα γίνει μετά τη βαθμολογική κατάταξη και τον έλεγχο τεκμηρίωσης όλων των στοιχείων της πρότασης.

Σημαντική καινοτομία του νέου ΕΣΠΑ είναι η πριμοδότηση με επιπλέον επιχορήγηση 10% για τα επιχειρηματικά σχέδια που αποδεδειγμένα δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα σε κοινωνικές και συνεταιριστικές επιχειρήσεις να υποβάλουν προτάσεις, πλέον ισότιμα με όλες τις άλλες μορφές επιχειρηματικότητας.

Αναλυτικά, όλα τα προγράμματα στο www.espa.grκαι www.antagonistikotita.gr

Τμήμα Ανάπτυξης Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!