Οι νησιωτικές πολιτικές δεν είναι «γράμμα κενού περιεχομένου»

Να μην επεκταθεί το αποτυχημένο και υφεσιακό μέτρο της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα υπόλοιπα νησιά μας και να αποκατασταθεί η αδικία που ήδη έχουν υποστεί οι Ρόδος, Κως, Πάρος, Μύκονος και Σαντορίνη.

O Aντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στην τοποθέτησή του κατά την 4η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νάξο στις 28.3.16, αναφερόμενος στο θέμα της επέκτασης της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας, επισήμανε την ανάγκη να πιεστεί η κυβέρνηση ώστε αφενός να μη συνεχιστεί η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα υπόλοιπα νησιά της περιοχής μας και αφετέρου να επιστρέψει το ευεργετικό μέτρο στα νησιά που ήδη έχουν υποστεί τις αρνητικές συνέπειές του (Ρόδος, Κως, Πάρος, Μύκονος, Σαντορίνη).

Το μέτρο είναι αντιαναπτυξιακό και έχει δημιουργήσει κύμα ακρίβειας που πλήττει τους νησιώτες μας, που ήδη έχουν υποστεί πολυετή μέτρα λιτότητας. Η επιχειρηματικότητα δέχεται πλήγμα, και αντί για ανάπτυξη, το συγκεκριμένο μέτρο μεγαλώνει την ύφεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο το Α.Ε.Π. της Περιφέρειάς μας υποχωρεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και οι ίδιοι οι κυβερνώντες έχουν αναγνωρίσει την αποτυχία του εισπρακτικού μέτρου (της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.) που θέσπισαν.

Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να συνεχίσει να κινείται διεκδικητικά και ενωτικά, προασπίζοντας τα συμφέροντα των νησιωτών μας. Η κυβέρνηση ας καταλάβει ότι οι νησιωτικές πολιτικές δεν είναι «γράμμα κενού περιεχομένου». 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!