Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την άμεση ανακατασκευή των λιμενικών εγκαταστάσεων στο Διαφάνι Καρπάθου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Πρωτοβουλίες για την άμεση ανακατασκευή των λιμενικών εγκαταστάσεων στο Διαφάνι Καρπάθου, ανέλαβε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Το λιμάνι στο Διαφάνι έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές, εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η προσέγγιση πλοίων και να βιώνουν οι κάτοικοι του Διαφανίου και της Ολύμπου έναν ιδιότυπο αποκλεισμό.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Κόνσολας, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, κ. Χριστοδούλου, και με τη Διευθύντρια, κα. Δεληγιάννη, ζητώντας να υπάρξει άμεση παρέμβαση από την πλευρά τους και να δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για τα έργα αποκατάστασης.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κόνσολας επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων και Καθηγητή του ΕΜΠ, κ. Μουτζούρη, ο οποίος προτίθεται να επισκεφθεί την Κάρπαθο, μετά από πρόσκληση του κ. Κόνσολα και να έχει επαφές και συναντήσεις με το Δήμο Καρπάθου για το ζήτημα του εκσυγχρονισμού των λιμενικών εγκαταστάσεων.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου έθεσε στον κ. Μουτζούρη το ζήτημα της συνολικής καταγραφής των αναγκαίων παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στις λιμενικές εγκαταστάσεις της Καρπάθου, ζητώντας του να συμβάλλει στο πεδίο της εκπόνησης μελετών, αλλά και στη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων.

Ο κ. Κόνσολας σε δήλωσή του, επισημαίνει:

«Η Κάρπαθος έχει ανάγκη από νέες και σύγχρονες λιμενικές υποδομές. Είναι προϋπόθεση για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού.

Αυτή τη στιγμή, προέχει η άμεση ανακατασκευή των λιμενικών εγκαταστάσεων στο Διαφάνι. Έχω τη διαβεβαίωση από το Λιμενικό Ταμείο ότι θα υπάρξει ταχύτητα στην υλοποίηση των αναγκαίων έργων προκειμένου να επαναλειτουργήσει το λιμάνι και να τερματιστεί ο αποκλεισμός των κατοίκων στο Διαφάνι και στην Όλυμπο».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!