Εκπρόσωποι του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. συναντήθηκαν με την Αναπληρώτρια Υπουργό κ. Έλενα Κουντουρά

Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό για θέματα Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά είχαν χθες 31 Μαρτίου 2016 εκπρόσωποι του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της,  κ. Παναγιώτη Τοκούζη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης  το Δ.Σ. της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε, ενημέρωσε αναλυτικά την Υπουργό για τα άμεσα και σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, με κυριότερα εκείνα της πιστοποίησης των καταλυμάτων, την  υψηλή φορολογία, αλλά και το ασφαλιστικό.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, μεταξύ άλλων, στις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν την απελευθέρωση της τουριστικής μίσθωσης, γεγονός που θα οδηγήσει στην έξαρση της παραξενοδοχίας και στην εξόντωση των μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Παράλληλα, ζητήθηκε από την Υπουργό να λάβει έκτακτα μέτρα για τις περιοχές της χώρας που πλήττονται από προσφυγικές ροές, προκειμένου να στηριχθεί η οικονομία τους και να ενισχυθεί η τουριστική προβολή τους στο εξωτερικό. 

Η Υπουργός διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ΣΕΤΚΕ ότι ο τουρισμός βρίσκεται στην απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης και δεσμεύτηκε ότι θα δρομολογηθούν άμεσα μέτρα για την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες ενοικιαζομένων δωματίων.

Για το σκοπό αυτό έχει ήδη προγραμματιστεί και νέα σύσκεψη των δύο πλευρών, την προσεχή Δευτέρα 4 Απριλίου, στην οποία θα δρομολογηθούν οι νέες παρεμβάσεις και μέτρα για τη στήριξη του κλάδου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!