Δ. Γάκης: «Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ»

Με πρωτοβουλία του κ. Δ. Γάκη, βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31.03.16, συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ κ. Μιχάλη Τσαμάζ.

Ο κ. Μ. Τσαμάζ ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Δ. Γάκη για τις δραστηριότητες και τις δράσεις του ομίλου ΟΤΕ που αφορούν στην υλοποίηση έργων υποδομών μεγάλης κλίμακας και που σκοπεύουν να φέρουν την ευρυζωνικότητα ακόμη και στις πιο μακρινές γωνιές της Ελληνικής επικράτειας.

Ο κ. Δ. Γάκης από την πλευρά του, υπογράμμισε τη σημασία της παροχής σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας και του διαδικτύου στην άρση της επικοινωνιακής απομόνωσης και στην τοπική αναπτυξιακή διαδικασία, ειδικά των μικρών ακριτικών νησιών της Δωδεκανήσου.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!