«Δημήτρης Γάκης: Στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής και στήριξης των νησιών του Αιγαίου που βιώνουν έντονα το προσφυγικό, πρέπει να ενταχθεί και η Λέρος»

«Δημήτρης Γάκης: Στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής και στήριξης των νησιών του Αιγαίου που βιώνουν έντονα το προσφυγικό, πρέπει να ενταχθεί και η Λέρος»

Την ένταξη της Λέρου στο πρόγραμμα που υλοποιεί το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και ο ΕΟΤ για την στήριξη των νησιών του Αιγαίου που δέχθηκαν τις μεγαλύτερες «πιέσεις» από τις προσφυγικές ροές, ζήτησε ο Δημήτρης Γάκης, με επιστολή του προς την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό, Έλενα Κουντουρά.

Στην επιστολή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου υπογράμμισε, ότι «η σημαντική αυτή πρωτοβουλία της κυβέρνησης που θα βελτιώσει την εικόνα - σαν τουριστικό προορισμό - των νησιών του Αιγαίου στο εξωτερικό, πρέπει να επεκταθεί και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου που βιώνουν έντονα το προσφυγικό πρόβλημα. Είναι ανάγκη, οι δράσεις αυτές, που θα προβάλουν σαν τουριστικό προορισμό την Κω, τη Σάμο, τη Λέσβο και τη Χίο, να επεκταθούν και στην ανάδειξη της ελκυστικότητας της Λέρου, μέσω του συγκροτημένου προγράμματος μέτρων και δράσεων προώθησης και τουριστικής προβολής που υλοποιεί το Υπουργείο και ο ΕΟΤ».

«Είμαι σίγουρος, ότι με την ίδια θετική αντίληψη, που προχωρήσατε στο σημαντικό αυτό έργο προώθησης και τουριστικής προβολής, θα ενεργοποιήσετε/επεκτείνετε το πρόγραμμα και στη Λέρο, που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με τα ως άνω, επιλέξιμα για τις δράσεις, νησιά», καταλήγει στην επιστολή του ο Δημήτρης Γάκης.

Υπενθυμίζεται, ότι με τις συντονισμένες δράσεις που προωθεί το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και ο Ε.Ο.Τ., η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα και επί της ουσίας τα νησιά του Αιγαίου που δέχθηκαν τις μεγαλύτερες «πιέσεις» από τις προσφυγικές ροές. Η ένταξη της Λέρου στο πρόγραμμα θα αποτελέσει ένα ακόμα έργο που θα ενισχύσει τον τουρισμό και θα ενδυναμώσει την τοπική οικονομία και κοινωνία του ακριτικού νησιού της Δωδεκανήσου.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!