Γιάννης Μαστροκούκος: «Η κοινωνική αφύπνιση ως ισχυρή διέξοδος για την προάσπιση της περιουσίας του Καλυμνιακού Λαού» .

ΘΕΜΑ : «Η κοινωνική αφύπνιση ως ισχυρή διέξοδος για την προάσπιση της περιουσίας του Καλυμνιακού Λαού» .

 Η προετοιμασία πόλεων και νησιωτικών τουριστικών προορισμών, είναι στη κορύφωσή της. Οι επιχειρηματίες του νησιού μας και τα συναφή προς τον τουρισμό επαγγέλματα, είναι αφημένα στο έλεος του θεού, από την πλευρά του Δήμου και της Πολιτείας. Λες και οι Δημοτικοί και πολιτειακοί παράγοντες να περιήλθαν  σε βαθιά λήθη, αφήνοντας  κατά μέρος κάθε σκέψη, κάθε προσπάθεια και κάθε διάθεση απεγκλωβισμού από τη ραστώνη και την αφασία στην οποία έχουν περιέλθει.

Χωρίς δυναμισμό, χωρίς διάθεση, χωρίς σχεδιασμό ,χωρίς προγραμματισμό, χωρίς αιδώ απέναντι στις αναλυμένες  υποχρεώσεις τους , προς τους πολίτες και τον τόπο.

Αν ήταν μόνο η απραξία τους, θα είχαμε τη λιγότερη δυνατή καταστροφή. Το θέμα είναι  ότι κάνουν ζημιά στις ήδη υπάρχουσες υποδομές.

Τα δύο μεγάλα αναπτυξιακά «εργαλεία» που διαθέτει  η Κάλυμνος μας, το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ και το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ ,καθημερινά καταρρέουν.

Το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ βαριά πληγωμένο από τα κατορθώματα των διοικήσεων του, κείτεται απενεργοποιημένο, λόγω μηχανικής βλάβης. Είναι  άραγε η απραξία; Είναι άραγε η ασχετοσύνη; Είναι άραγε οι λάθος επιλογές;   

ΤΟ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ εξοβελίστηκε σε άλλα μέρη. Πότε στη Κω ,πότε στην Τουρκία,  πότε Πάτμο και Λέρο. Πρόσφατα σχεδίαζαν να το στείλουν Χαλκιδική, τώρα σχεδιάζουν να το στείλουν Σάμο-Τουρκία.

Αλήθεια, γιατί άραγε τέτοιο μένος να εξοστρακιστεί το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ μακριά από το νησί μας;

Ποιός κερδίζει από την απομάκρυνση του πλοίου μας;

Ποιός ο στόχος της απομάκρυνσης του;

Γιατί δεν ιδρώνει κανενός το αυτί από τις τεράστιες οικονομικές ζημίες που υπέστη το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ και το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ κατά την οικονομική χρήση του 2014;

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά και οι προβληματισμοί ακόμα περισσότεροι.

Καλούμε όλους τους φορείς και τις παραγωγικές τάξεις του νησιού να ενεργοποιηθούν τώρα, γιατί η κατάσταση τείνει να γίνει μη αναστρέψιμη.

Καλούμε όλους του φορείς και  τις παραγωγικές τάξεις, καθώς και κάθε πολίτη αυτού του νησιού  σε ενεργοποίηση, και όλοι μαζί να προστατέψουμε την περιουσία του Καλυμνιακού Λαού.

Όλοι μαζί να επιβάλλουμε τη λαϊκή θέληση και  να αξιοποιηθούν τα σκάφη ξανά, για το συμφέρον του νησιού ,επιτελώντας έτσι το ρόλο για τον οποίο κατασκευάστηκαν.

Να δρομολογηθούν ξανά τα πλοία μας στην γραμμή Κάλυμνος –Μαστιχάρι, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρόσβασή ντόπιων και ξένων επισκεπτών,  από και προς το διεθνές αεροδρόμιο της ΚΩ

Δεν θα επιτρέψουμε η απραξία της δημοτικής αρχής να γίνει βραχνάς και τροχοπέδη για την επιβίωση μας στο τόπο που αγαπάμε.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!