Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Κάρπαθο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Θέμα: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Κάρπαθο προσκεκλημένος του Δήμου Καρπάθου!»

Σήμερα Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, ο Δήμαρχος Καρπάθου κος Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος, ο ομότιμος καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και Δ/ντής του Ινστιτούτου Λαϊκού Πολιτισμού Καρπάθου, κος Μηνάς Αλ. Αλεξιάδης και η κα Ειρήνη Ν. Νικολαΐδου Επικοινωνιακή Σύμβουλος του Δημάρχου, έγιναν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η συνάντηση είχε αποκλειστικό σκοπό την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για επίσκεψή του στην Κάρπαθο, στο πλαίσιο του εορτασμού της 72ης επετείου του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Κινήματος Καρπάθου της “5ης Οκτωβρίου 1944”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού συζήτησε διεξοδικά το θέμα με το Δήμαρχο Καρπάθου και τους επισκέπτες του, αποδέχθηκε ευχαρίστως τη σχετική πρόσκληση και θα επισκεφθεί το Νησί Μας την Τετάρτη 5η Οκτωβρίου 2016.

Το σχετικό πρόγραμμα υποδοχής, φιλοξενίας και εθιμοτυπίας, θα προετοιμαστούν από το Δήμο Καρπάθου σε συνεργασία με τον Καθηγητή κο Μηνά Αλ. Αλεξιάδη και τους αρμοδίους της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας. Θα ακολουθήσουν σχετικά, αναλυτικές ανακοινώσεις.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!