Ευχαριστήριο μήνυμα του Μανώλη Μουσελλή

Με το παρόν μήνυμα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μας, που προσήλθαν στις εκλογές της Δημοτικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και που με τίμησαν για μια ακόμα φορά με την εμπιστοσύνη τους.

Η τιμητική προς το πρόσωπο μου, πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη φορά, με εξοπλίζει με δυνάμεις ώστε να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του νησιού μας και της παράταξης μας.

Έχει γίνει πλέον κοινή παραδοχή στην μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ότι, από το αδιέξοδο που μας οδηγεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η μόνη μας ελπίδα ως έθνος είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

 Αυτό βέβαια απαιτεί κοινή προσπάθεια και συμμετοχή όλων μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν την πατρίδα μας σε μια νέα εποχή με οικονομική ανάπτυξη και περισσότερες ευκαιρίες για όλους. 

 

Μανώλης Μουσελλής

Δημοτικός  Σύμβουλος

Μέλος Δ.Μ.Τ.Ο.

Νέας  Δημοκρατίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!